
kom igang med at spise mere grønt og LÆR HVORDAN…
du nemt kan ændre dine kostvaner i en mere grøn retning, når du bruger de bedste og nemmeste værktøjer og metoder
du går fra ikke at vide, hvordan du bruger grøntsager, til at du bruger så mange, som du vil
du styrker dit helbred med mere grønt i maden, uden at det bliver besværgeligt eller uoverkommeligt
du som forbillede også kan inspirere dine børn/familien til at spise mere grønt
Kender du det med…
AT DET ER SVÆRT AT FÅ SPIST NOK GRØNT
AT DET ER SVÆRT AT FÅ IDEER TIL HVORDAN GRØNTSAGER KAN BRUGES PÅ EN GOD OG NEM MÅDE I DIN AFTENSMAD
AT DET ER SVÆRT AT ÆNDRE SINE KOSTVANER
VIL DU HAVE OPSKRIFTEN PÅ, HVORDAN GRØNTSAGER NEMT KAN BLIVE EN DEL AF DIN AFTENSMAD I HVERDAGEN?
Grøntsager indeholder stoffer din krop ikke kan undvære, og det betyder dermed meget for din krops sundhedstilstand, at du får nok grønt i maden.
De fleste danskere spiser slet ikke nok, og man skal spise flere grøntsager, end de fleste tror.
Årsagen til det kan ofte findes i vores kostvaner, som kan være påvirket af mange ting og være svære at ændre.
Men det kan godt lade sig gøre, og det behøver hverken at være besværligt eller uoverkommeligt at spise grøntsager nok
Med simple værktøjer og metoder vil jeg gerne vise dig, hvordan du nemt kommer i gang med det.
Mit løfte til dig er, at jeg gerne vi vise dig, at det kan forenes med din hverdag, og være lettere end du tror.



Derfor har jeg lavet et online madlavningskursus ”KICKSTART DINE KOSTVANER – den lette vej til flere grøntsager i aftensmaden”, som kan hjælpe dig i gang med at få grøntsager til at fylde mere i din aftensmad.
Kurset er til dig…
der synes, det er svært at komme i gang med en grønnere kost eller mangler ideer
der i perioder spiser en del grønt, men hvor du også nemt glider ud af vanen igen
der bare har et generelt ønske om at ændre dine kostvaner i en mere grøn retning
der gerne vil spise sundere, med det skal ikke være for besværgeligt

JEG LÆRER DIG DET, DER KAN BRINGE DIG LÆNGST, OG SOM NEMMEST KAN PASSES IND I DIN HVERDAG.
Kurset lærer dig at ændre på fordelingen af fødevarer på din tallerken, som er sundere for dig og giver dig de sundhedsmæssige fordele, der følger med, når du spiser mere grønt.
Du bliver introduceret for TIPS-modellen, hvor jeg har samlet de vigtigste metoder og værktøjer til, HVORDAN du gør. Kurset får dig ikke kun i gang, men giver dig også modellen til, at du bliver i vanen med at spise flere grøntsager.
Der er ingen svære eller avancerede teknikker i kurset, så har du lavet helt almindelig mad i dit køkken, som de fleste gør, så kan du også være med her.
Du lærer ikke at lave mad fra bunden, og du finder heller ikke how-to videoer om det. Derimod lærer jeg dig, hvilke teknikker og metoder du skal anvende, så du på en nem måde kan bruge mere grønt i den mad, du laver i forvejen.
Det er lettere, end du tror, at spise grønt, og det behøver hverken at være besværgeligt eller uoverkommeligt.
“Kickstart dine kostvaner” er ikke bare nogle opskrifter.
Det er en struktur og en model du kan arbejde efter, og som giver dig de værktøjer, du skal bruge til at ændre dine kostvaner, så det er nemt at bruge flere grøntsager.
Når du arbejder med modellen, vil din kostændring blive mere overskuelig, og du vil have lettere ved at prioritere en sund livsstil med hensyn til, hvad du spiser.
Ud over at grøntsagerne har en særlig plads i kurset, så giver jeg dig nøglen til at lave mad med naturlige og almindelige fødevarer, som smager godt.
Du finder altså ingen særlige kostretninger og dyre eller specielle ingredienser.
OBS: I kurset er der primært fokus på aftensmåltidet, og hvordan du spiser flere grøntsager, men der vil stadig optræde både kød og andre kulhydrater.
Lige nu kan du få evighedsadgang til online kurset
“Kickstart dine kostvaner” til 996 kr.
Du får adgang lige så snart du har købt, og kan være i gang allerede i morgen.
Læs mere om de 4 moduler i kurset herunder
DETTE HER VENTER PÅ DIG…
Der er 4 moduler i kurset, som hjælper dig med at skrue på den knap, der får det grønne til at fylde mere på tallerkenen. Modulerne er opbygget af videoer, undervisnings-pdf’er og de modeller, skabeloner og opskrifter, du skal bruge.
modul 1
Den største showstopper
Få svaret på, hvad der formodentlig er den største hindring for, at du spiser mere grønt, og hvordan du kan arbejde med at nedbryde den.
modul 2
Du introduceres for tips-modellen, med værktøjer og metoder der får dig i mål
TIPS-Modellen kan hjælpe dig med at blive uafhængig af kogebøger og jagten på den næste opskrift, fordi du får værktøjerne til at variere din mad på mange måder.
Modellen giver dig en struktur at arbejde efter, og hver gang du skal planlægge eller lave indkøb og aftensmad, så løber du lige modellen igennem og fylder flere grøntsager på, der hvor du har glemt. På den måde kan du hurtigt justere din kost i en mere grøn retning.
Hvis du ofte laver de samme 5-10 retter, og er ved at gå “død” i den samme mad, så viser modellen dig, hvordan du i virkeligheden har mange måder at variere din mad på.
I modulet ligger også et skema, som jeg har lavet til dig, så du på en let måde kan sammensætte menuer, uden at du selv skal finde på noget.
Du finder også den model, der gennemgår nogle af de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, når du skal tilføre bl.a. smag til maden. Det er dit powertool, som kan være afgørende for, at du bliver ved med at bruge mange grøntsager i maden.
modul 3
Sund mad hver dag uden besvær
Her får du 4 madplaner, som tager udgangspunkt i alt det du har lært i modul 2. På den måde er modul 3 det praktiske modul, hvor du får dine egne erfaringer med at lave maden og bruge metoderne og værktøjerne.
Bliv ikke overrasket hvis du hen ad vejen får udviklet din egen “madlavningsstil”, som hver dag giver dig – og måske din familie- velsmagende, helbredsstyrkende og nærende mad, uden at det er besværgeligt eller uoverkommeligt.
modul 4
dit næste skridt
Med afsæt i de forrige moduler har du nu en spækket værktøjskasse at trække på. I dette modul sporer jeg dig mere ind på, hvad dit næste skridt kunne være.
DERUD OVER GIVER KURSET DIG…
adgang til over 40 opskrifter, samt adgang til madplaner, skabeloner og oversigter, som gør det nemt for dig i din hverdag at bruge mere grønt.
overblik over alle de lette genveje til at lave mad med mere grønt.
Du får enkle men effektive metoder, som kan gøre en forskel for dig, også selv om du kun bruger nogen af dem.
Herfra kan du påvirke dine børn, din familie – og måske endda verden, hvis du har de ønsker.
Kurset koster 996 kr.
Der er mulighed for at betale i 2 rater inde på betalingssiden á 498 kr. pr. rate
med kurset i hånden vil de være lettere for dig…
at ændre dine kostvaner, og du vil blive mere opmærksom på, hvor dine udfordringer kan være.
at bruge mange grøntsager i din madlavning, fordi du nu kender nogle af de vigtigste værktøjer og metoder, der kan få dig i mål med det
at have nemmere ved at finde på, hvad der skal spises til aftensmad
at få maden til at smage godt, fordi du nu ved, hvad du kan tilføje og ændre på
at lave mad som har et mere klimavenligt aftryk, alene af den grund at du nu ved, hvordan du skal bruge flere grøntsager, når du laver mad
at styrke dit helbred gennem din kost. Hvis du er åben for det, vil det også styrke din måde at være i verden på
at opleve mere frihed og overskud til at lave mad med mere grønt – også når du har travlt
at blive et forbillede for dine børn, så de også i deres liv og fremtid får nogle gode spisevaner med sig, så de kan påvirke deres egen sundhed i en positiv retning. Det er en gave du giver dine børn med ind i deres fremtid



KICKSTART DINE KOSTVANER ER IKKE…
Kickstartkurset er ikke en metode til at blive vegetar eller veganer. Men kurset kan udmærket være en starthjælp til dig, der arbejder i retningen af at blive vegetar eller veganer, men det er så et fokus, du selv skal tilføje.
Der er ikke til dig der har brug for eksperthjælp til vægttab eller til at behandle psykiske diagnoser eller ubalancer i forhold til mad og spisning. Hvis dit fokus er vægttab, så kan kurset hjælpe dig med at komme i gang med at spise sundere, som altid er en del af det at tabe sig. Men der er ikke decideret fokus på det.
Du skal kunne det mest basale i et køkken, så hvis du er i tvivl om hvordan du steger en flæskesteg, laver frikadeller, koger ris, laver en gærdej, tærtedej eller lignende, så kan der være behov for, at du selv slår det op på nettet eller i dine go to kogebøger. Det er ikke min ambition at lære dig at lave mad fra bunden, men jeg vil inspirere dig med mine metoder og modeller til, hvordan du bruger mere grønt i din madlavning.
”HVORFOR SKAL JEG KØBE KURSET…
…internettet er fyldt med gratis opskrifter med grøntsager, så når jeg skal bruge en opskrift, så finder jeg den der.”
DU HAR RET…
…men får du det så også gjort, eller tager den ene dag den anden, så der alligevel ikke kommer mere grønt på den tallerken?
…men oplever du at aftensmaden som regel ender med en af de samme 5 retter….og du er træt af den samme mad?
…men du er træt af at købe dyr take-away, fordi du ikke lige kan finde på noget at lave selv?
Hvis du vil lave om på det, så er det ofte kun nogle få greb i hverdagen, der kan hjælpe dig med, at det bliver lettere at spise mere grønt.
Du finder de bedste og mest effektive metoder til det i ”KICKSTART DINE KOSTVANER” – Få fat i det HER.
Du får adgang med det samme, og du kan være i gang om en time.
De mange fordele ved at spise mange grøntsager…
Endnu en grund til at se nærmere på kurset er, at der følger MANGE fordele med, når man spiser nok grønt – her er nogen af dem:
Sundhedsfordele (bl.a. modvirkes livsstilssygdomme, du får vitaminer, mineraler og andre vitale mikrostoffer som bidrager til dit generelle helbred og immunforsvar, du får vigtige fibre og væske, og grøntsager bidrager til god tarmflora og fordøjelse)
De fleste grøntsager i sæson er billigere end kød
Grøntsager kan bidrage til vægttab
Det er klimavenligt at spise mere grønt end kød.
Børn har brug for de indholdsstoffer der er i grøntsager, så de kan udvikle sig og blive modstandsdygtige
Mad smager bedre og er mere appetitlig, hvis du ved lidt om, hvordan du skal gøre med dine grøntsager
Det kan skabe en følelse af glæde, når du tilbyder dig selv, dine børns og din families sund og varieret mad (med grøntsager), som resulterer i sundhed og godt helbred. Ligeledes kan det give en følelse af glæde at tage et medansvar for klimaet ved at spise grønnere
Uanset hvilken grund eller udfordring du sidder med lige nu, som giver dig lyst til at spise mere grønt, så kan kurset hjælpe dig i gang og et godt stykke vej videre, til at spise mere grønt end de fleste.
Om du gerne vil være en sundere udgave af dig selv, mangler ideer til mad med mere grønt, gerne vil spise grønnere – men er udfordret af travlhed, du gerne vil spise mere klimavenligt, …eller en af de mange andre gode grunde til det, så får du de bedste værktøjer her til at få startet på det, skabe nye gode vaner samt gøre det til en naturlig del af din hverdag.
KICKSTART DINE KOSTVANER giver dig skabeloner, opskrifter, modeller og oversigter, så du har en struktur at arbejde efter. Efterhånden som du bliver mere fortrolig med værktøjerne, så kan du begynde at skabe din egen mad, uden at du behøver at være afhængig af at søge inspiration andre steder, når du gerne vil variere, det du plejer.
Nu kan du selv.
Hvis du vil.
Og det kræver ikke så meget af dig.
Du kan gøre det let i din hverdag at få brugt flere grøntsager, hvis du har nogle gode metoder.
Prisen for kurset er 996 kr.
Du skal ikke tage familien med i biografen ret mange gange (inklusiv bland selv slik og popkorn til 2 voksne og 2 børn), før det er tjent hjem.
Til gengæld kan du med kurset i hånden få mange sunde, lækre og smagfulde retter i mange år frem, som kan gøre en forskel både for dig og din familie.
Alt det praktiske…
Kurset er et 100 % digitalt produkt, som indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang med at spise mere grønt.
Du skal ikke møde op til noget hverken fysisk eller online. Kurset er lavet, så du arbejder med det på egen hånd i dit eget tempo.
Kurset ligger på en kursusplatform, som du får adgang til med et login. Kurset er dit til evig eje, enten på kursusplatformen eller via download.
Udover at kurset kan give dig en kickstart, så er der også materiale og inspiration nok til, at du kan arbejde med det i lang tid og til at gå mere i dybden med de enkelte værktøjer.
Skulle du på et senere tidspunkt mangle inspiration, falde tilbage i gamle vaner, have brug for motivation, så tag fat i kurset igen, og kickstart dig selv igen med værtøjerne og metoderne fra kurset. Lige så tit du har brug for det.
Faktisk er der den særlige fordel ved kurset, at du kan hoppe ind i det fra forskellige vinkler, så du ikke behøver at starte samme sted hver gang.
Ps.:Hvis du har praktiske spørgsmål omkring selve kurset, eller er du i tvivl om kurset er noget for dig, er du altid velkommen til at skrive til mig på mail@grontigryden.dk
Du kan også se, om nogle af svarene findes nedenfor i Q & A
Q & A
Jeg spiser også kød – er kurset noget for mig?
Ja bestemt. Jeg spiser selv kød, men kan også sagtens undvære det
Jeg har ingen ambition om, at du skal undvære kød, men jeg vil til gengæld gerne hjælpe dig med at kødet fylder mindre og grøntsagerne mere på tallerkenen. Det er noget der vil gavne både din og klodens sundhed, særligt betragtet ud fra at de fleste danskere spiser mere kød end de ernæringsmæssigt har brug for, og desværre spiser de ikke nok grøntsager.
Jeg spiser ikke kød – er kurset noget for mig?
Kurset kan sagtens være noget for dig der enten er veganer eller vegetar, eller har en ambition om at blive det. Der vil være masser af inspiration til både at få grøntsager til at smage godt, men også til hvordan du kan bruge grøntsager som selvstændige retter i din madlavning. Det kan være en god overgangsfase til din rejse mod helt at udelade kød.
Der vil indgå kød på billeder og i mange af opskrifterne. Det skal du selvfølgelig være indforstået med.
Mange af opskrifterne vil kunne laves uden kød. Ved at kombinere 2 opskrifter hvor du udelader kødet i begge, så kan du ofte opnå nogle fyldige og smagfulde retter uden kød.
Jeg har aldrig lavet mad før – kan jeg bruge kurset?
Mine opskrifter er ikke lavet til dig, der aldrig har lavet mad før. På den anden side er der ikke noget, der er svært. Hvis du har mod på at sætte dig lidt ind i eller øve dig på, hvordan du steger en hakkebøf, koger ris, steger noget i en ovn eller på en pande eller lignende, så vil kurset sagtens kunne inspirere dig til, hvordan du kan bruge flere grøntsager.
Jeg vil også tilføje, at man kan ikke kan læse sig til at lave god mad, man gider at spise. Det er nødvendigt, at du øver dig i dit eget køkken for at få gode resultater.
Hvad sker der når jeg køber kurset?
Når du bruger et af linksene på denne side til at købe, kommer du til en betalingsside, hvor du kan indtaste dine betalingsoplysninger. Du kan bruge forskellige kortbetalinger samt mobilepay. Oplysningerne bliver krypteret, så du kan på en sikker måde skrive dine betalingsoplysninger. Du har først købt kurset, når du aktiverer købet nederst på betalingssiden.
Herefter vil du modtage både faktura og oplysninger om, hvordan du får adgang til kurset på den mail, du har oplyst under betalingsoplysninger.
HVEM HAR LAVET KURSERNE:

Jeg hedder Mette, og det kursus jeg gerne vil tilbyde dig, står på skuldrene af de mere end 25 års erfaring med at lave mad hjemme i mit eget køkken. Man kan vel kalde mig en selvlærd kok.
Det der inspirerer mig allermest er almindelige, naturlige og friske råvarer, og jeg sætter pris på smagfuld og enkel mad, som mætter både hjerne og mave.
Fordi råvarerne er vigtige for mig, og jeg har travlt lige som de fleste andre, så er jeg god til at bruge metoder, som gør det muligt at lave sund og ordentlig mad, også når man har travlt i sin hverdag.
Det jeg gerne vil give videre, er de metoder og råvarer der fungerer allerbedst, dog med fokus på, at det er en del af mit sundhedsbegreb, at vi spiser så varieret som muligt. Det er også det der giver mig den største glæde. Og her har vi virkelig meget forærende i grønsagerne, fordi deres farve, smag, form og egenskaber rummer den største variation af de fødevarer, der findes. Jeg er selv dybt inspireret af det, og der er ikke noget jeg hellere vil end at inspirere dig til at tage en bid af den mangfoldighed.
Men på en måde så det også kan lade sig gøre i din hverdag.
I min verden hænger jord, mad og mennesker sammen, og derfor er det ikke lige meget, hvad og hvordan du forbruger. Det er heller ikke lige meget, hvad du spiser, og det er heller ikke lige meget, hvordan du påvirker dine børn, og hvad de spiser.
Gennem maden og det vi spiser kan vi virkelig påvirke vores børn og vores verden.
Sund og smagfuld mad kan gøre os glade.
Måltider kan skabe fællesskaber.
Gennem vores madvaner kan vi påvirke dagsordner i verden.
Der er ikke mange steder i verden, hvor vi har så gode muligheder som os, for at skabe netop det gennem vores adgang til og mulighed for at lave sund mad.
Det er min ambition at hjælpe så mange som muligt med at opleve glæden og fordelene ved at spise mere grønt. Det er mit ønske, at kurset kan hjælpe dig i gang med det.
