kickstart dine kostvaner

 – den lette vej til flere grøntsager i aftensmaden

vil DU HAVE

OPSKRIFTEN PÅ,

HVORDAN GRØNTSAGER,

KAN BLIVE EN LANGT STØRRE DEL

AF DIN AFTENSMAD I HVERDAGEN?

    måske kender du det her?

    🌱 Du står igen og mangler en ide til sund aftensmad?

    🌱 Det tager for lang tid hele tiden at finde nye opskrifter?

    🌱Grøntsager er det sidste der bliver valgt, når du skal finde på aftensmaden?

    🌱 Du vil gerne spise mere grønt, men gamle kostvaner sidder godt fast, og det er svært at komme i gang med noget sundere?

    ….og måske tænker du…
    …det må heller ikke være for besværgeligt.

    Hvis du kan genkende noget af ovenstående, så skal du bruge nogle metoder, som gør det enkelt og overskueligt at prioritere grøntsager i maden.

    De metoder giver jeg dig i mit online madlavningskursus ”Kickstart dine kostvaner – den lette vej til flere grøntsager i aftensmaden” 

     

     Kurset er til dig, der gerne vil have nøglen til flere grøntsager i maden,

    uden at du skal undvære kød…

     

    Her er der ingen specielle og dyre ingredienser eller kosttilskud

    Ingen kalorietællinger og ingen specielle regler, der er svære at følge.

    I stedet er der fokus på rene og uforarbejdede råvarer, du kan få i de fleste butikker.

     Kurset er din “KICKSTART” til den nemmeste måde at give grøntsagerne en særlig plads i din mad.

     

    I kurset lærer du… 

     

    ✔️ de simple metoder der gør det let og overskueligt at arbejde med kostvaner, hvor det grønne fylder mere    

    ✔️ hvordan du kan ændre på fordelingen af fødevarer på din tallerken, som er sundere for dig og giver dig de sundhedsmæssige fordele, der følger med, når du spiser mere grønt

    ✔️ metoderne, som gør det let for dig at bruge mere grønt i den mad du laver i forvejen, og en metode og et mindset der gør dig mere uafhængig af opskrifter og kogebøger

    ✔️ hvad der muligvis står i vejen for, at du spiser nok grønt, og hvad du kan gøre ved det

    Det betyder at…

     

    ✔️ Du lærer at opbygge dine egne sunde måltider, og kan nu let variere din mad, uanset hvilke grøntsager du har

    ✔️ Du bliver klar over hvilke metoder du skal bruge for at fastholde sunde kostvaner

    ✔️ Det bliver let for dig at bruge mange grøntsager, fordi du har en struktur at arbejde ud fra

    ✔️Du hen ad vejen bliver mere sikker i din egen sunde madstil, som får dit eget personlige præg.

     

     

    Kurset kan forandre din måde at lave mad på.

    Og det klæder dig på til at designe dine egne sunde måltider, så du ikke hænger fast i de samme opskrifter og manglende ideer

     

     

     

    ✔️ I kurset introducerer jeg dig for TIPS-modellen, hvor jeg har samlet de vigtigste metoder og værktøjer til, HVORDAN du nemt bruger mere grønt i den mad du laver i forvejen. 

    ✔️ Kurset hjælper dig også, hvis du ikke ved hvordan du skal tilberede grøntsager eller få dem til at smage godt.

    ✔️ Der er ingen svære eller avancerede teknikker i kurset, så har du lavet helt almindelig mad i dit køkken, som de fleste gør, så kan du også være med her.

     

     Der er lettere end du tror at spise grønt, og det behøver hverken at være besværgeligt eller uoverkommeligt

     

    Siden jeg selv begyndte at bruge de metoder jeg viser dig i kurset, er jeg næsten helt holdt op med at bruge kogebøger

    Jeg afviger næsten altid fra de opskrifter jeg en gang imellem bruger, da jeg nu kan lave min sunde mad på mange forskellige måder

    Læs mere om de 4 moduler i kurset herunder

    DETTE HER VENTER PÅ DIG…

    Der er 4 moduler i kurset, som hjælper dig med at skrue på den knap, der får det grønne til at fylde mere på tallerkenen.

    Modulerne er opbygget af videoer, undervisnings-pdf’er og de modeller, skabeloner og opskrifter, du skal bruge. 

    modul 1

    Den største showstopper

    🌱 Få svaret på, hvad der formodentlig er den største hindring for, at du spiser mere grønt, og hvordan du kan arbejde med at nedbryde den.

    modul 2

    Du introduceres for tips-modellen, med værktøjer og metoder der får dig i mål

    🌱 TIPS-Modellen kan hjælpe dig med at blive uafhængig af kogebøger og jagten på den næste opskrift, fordi du får værktøjerne til at variere din mad på mange måder..

    🌱 Modellen giver dig en struktur at arbejde efter, og hver gang du skal planlægge eller lave indkøb og aftensmad, så løber du lige modellen igennem(det lærer du hurtigt at gøre i hovedet) og fylder flere grøntsager på, der hvor du har glemt. På den måde kan du hurtigt justere din kost i en mere grøn retning.

    🌱 Hvis du ofte laver de samme 5-10 retter, og er ved at gå “død” i den samme mad, så viser modellen dig, hvordan du i virkeligheden har mange måder at variere din mad på.

    🌱 I modulet ligger også et skema, som jeg har lavet til dig, så du på en let måde kan sammensætte menuer, uden at du selv skal finde på noget.

    🌱 Du finder også den model, der gennemgår nogle af de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, når du skal tilføre bl.a. smag til maden. Det er dit powertool, som kan være afgørende for, at din mad smager godt og du bliver ved med at bruge mange grøntsager i maden.

    modul 3

    Sund mad hver dag uden besvær

    🌱 Her får du 4 madplaner, som tager udgangspunkt i alt det du har lært i modul 2. På den måde er modul 3 det praktiske modul, hvor du får dine egne erfaringer med at lave maden og bruge metoderne og værktøjerne.

    🌱 Bliv ikke overrasket hvis du hen ad vejen får udviklet din egen “madlavningsstil”, som hver dag giver dig – og måske din familie- velsmagende, helbredsstyrkende og nærende mad, uden at det er besværgeligt eller uoverkommeligt.

    modul 4

    dit næste skridt

    🌱 Med afsæt i de forrige moduler har du nu en spækket værktøjskasse at trække på. I dette modul sporer jeg dig mere ind på, hvad dit næste skridt kunne være.

     

     DERUD OVER GIVER KURSET DIG…

    ✔️ adgang til over 40 opskrifter, samt adgang til madplaner, skabeloner og oversigter, som gør det nemt for dig i din hverdag at bruge mere grønt.

    ✔️ overblik over alle de lette genveje til at lave mad med mere grønt.

     Kurset koster 996 kr.

    Der er mulighed for at betale i 2 rater á 498 kr. pr. rate inde på købslinket 

    Lige nu er der evighedsadgang til kurset, som du får adgang til lige så snart du har købt

     

    “KICKSTART DINE KOSTVANER” ER IKKE BARE NOGLE OPSKRIFTER”.

    Når du tager TIPS-Modellen med i køkkenet, får du en struktur og en overskuelig model du kan arbejde efter, som giver dig de værktøjer og det mindset, du skal bruge til at fylde godt med grønt i din mad.

    Måske undrer du dig over,

    at det er aftensmåltidet, der er fokus på i kurset,

    og ikke alle måltiderne på dagen?

    Det er fordi:

    ✔️Det er mere overskueligt at starte ét sted i sin kost i stedet for at forsøge at ændre alt på en gang

    ✔️Det er som regel det største måltid på dagen

    ✔️Det kan bruges som restemad, og indeholder jo allerede en del grønt (hvis du bruger principperne i kurset)

    ✔️Frokosten bliver ofte ikke spist hjemme – du har adgang til en kantine, spiser på farten, køber mad eller har en madpakke

    ✔️De fleste skal vænne sig mere til at spise grønt til morgenmaden end at spise mere grønt til aftensmaden. Vi starter med det nemme…

    ✔️Og så er aftensmåltidet også et sted du kan øve dig i at bytte noget af indholdet på tallerkenen ud med mere grønt, fordi det ofte indeholder de samme bestanddele i form af protein, grønt og en stivelseskilde som ris, pasta, brød eller kartofler

     

    Du bliver heller ikke overdynget med alt, hvad der findes af løsninger, for det er min erfaring, at det kan være for overvældende, så man faktisk ikke får implementeret noget af det.

    Start med det ene måltid om dagen, hvor du kan træne dit fokus på mere grønt i maden. Det kan bringe dig langt, og smitte af på de andre måltider du spiser.

    💜

    HVORFOR AL DEN SNAK OM GRØNTSAGER…

    Det er fordi de fleste af os får rigeligt med kulhydrat(stivelse), protein og fedt. Grøntsager derimod får de fleste danskere for lidt af. Og grøntsager er helt centrale i en sund kost. Derfor handler “Kickstart dine kostvaner” om, hvordan du på en let måde, kan få det til at fylde mere i din mad. 

    Grøntsager indeholder stoffer din krop ikke kan undvære, og det betyder meget for din krops sundhedstilstand, at du får nok grønt i maden. Faktisk skal man spise flere grøntsager, end de fleste tror.

    Årsagen til, at det for mange ikke lykkes at få nok grønt, kan ofte findes i vores kostvaner, som kan være påvirket af mange ting og være svære at ændre.

    Det er også derfor at kurset starter med et kig på dine vaner, da det vil hjælpe dig at blive klar over, hvordan de både kan hjælpe dig, men også gøre det lidt besværligt for dig, hvis du gerne vil ændre noget. 

    Men det kan godt lade sig gøre, og det behøver hverken at være besværligt eller uoverkommeligt at spise grøntsager nok.

    Det eneste, du behøver at møde op med, er lysten til mere grønt i din mad.

    💚

     

    Mit løfte til dig er, at jeg gerne vi vise dig, at det kan forenes med din hverdag, og være lettere end du tror.  

     

    Q & A

    Et madlavningskursus?…er der overhovedet nogen der bruger tid på madlavning?

    Hvis du spørger mig, så bruger vi for lidt tid på madlavning med uforarbejdede råvarer.

    Desværre er er der mange, der bruger forskellige købeløsninger med mere eller mindre industriforarbejdet mad. Det er en forarbejdning der sjældent er sund for os. Derfor er vi nødt til at tage mere ansvar for vores egen ernæring, og det gør vi bedst ved at bruge råvarer uden tilsatte processer og stoffer(ultraforarbejdning), som ikke hører hjemme i vores eget køkken.

    Ligesom alt andet i vores liv, så er det selvfølgelig en prioritering hvor meget sund adfærd skal fylde i vores liv, og af en eller anden grund har det at lave sin mad selv tabt terræn i forhold til mange andre aktiviteter i vores liv. Desværre, for det behøver ikke at være så svært eller uoverkommeligt i din hverdag, og det handler i virkeligheden mest om vaner.

    Jeg har lavet Kickstart-kurset, fordi det kan være dit bindeled til nye vaner, hvor du du tager mere ansvar for din egen sundhed gennem mad du selv laver, fordi det, med de metoder og mindset jeg lærer dig, gør det overkommeligt i din hverdag.

    Manglende tid behøver ikke at være årsagen til, at du ikke bruger lidt mere tid på råvarer og madlavning.

    Det er nok nærmere en beslutning du enten har taget – eller er ved at træffe.💚

     

    Hvorfor er er det ikke et fysisk madlavningskursus, hvor man lærer at lave mad?

    I stedet for at følge et fysisk kursus en gang om ugen, hvor du lærer nogle bestemte opskrifter, så kan “Kickstart dine kostvaner” ændre hele din måde at lave mad på, så du selv kan opbygge sunde måltider, og dermed blive mindre afhængig af bestemte opskrifter.

    Du kan arbejde med at udvikle din mad i dit eget tempo, og du kan altid genbesøge modulerne, og få genopfrisket både dit mindset og de forskellige metoder til, hvordan du let spiser mere grønt.

    På den måde stopper kurset aldrig💚

     

    Jeg spiser også kød – er kurset noget for mig?

    Ja bestemt. Jeg spiser selv kød, men kan også sagtens undvære det

    Jeg har ingen ambition om, at du skal undvære kød, men jeg vil til gengæld gerne hjælpe dig med at kødet fylder mindre og grøntsagerne mere på tallerkenen. Det er noget der vil gavne både din og klodens sundhed, særligt betragtet ud fra at de fleste danskere spiser mere kød end de ernæringsmæssigt har brug for, og desværre spiser de ikke nok grøntsager. Ud over at grøntsager har en særlig plads i kurset, så indgår der både kød og kulhydrater i opskrifterne💚

     

    Jeg spiser ikke kød – er kurset noget for mig?

    Kurset kan sagtens være noget for dig der enten er veganer eller vegetar, eller har en ambition om at blive det. Der vil være masser af inspiration til både at få grøntsager til at smage godt, men også til hvordan du kan bruge grøntsager som selvstændige retter i din madlavning. Det kan være en god overgangsfase til din rejse mod helt at udelade kød.

    Der vil indgå kød på billeder og i mange af opskrifterne. Det skal du selvfølgelig være indforstået med.

    Mange af opskrifterne vil kunne laves uden kød. Ved at kombinere 2 opskrifter hvor du udelader kødet i begge, så kan du ofte opnå nogle fyldige og smagfulde retter uden kød💚 

     

    Jeg ved ikke rigtig, om jeg er god nok til at lave mad – kan jeg bruge kurset?

    Mine opskrifter er ikke lavet til dig, der aldrig har lavet mad før. På den anden side er der ikke noget, der er svært. Hvis du har mod på at sætte dig lidt ind i eller øve dig på, hvordan du steger en hakkebøf, koger ris, steger noget i en ovn eller på en pande eller lignende, så vil kurset sagtens kunne hjælpe dig i gang med at bruge flere grøntsager.

    Hvis du ofte laver mad til dig/jer selv, så vil du have prøvet de mest almindelige madlavningsmetoder. Kurset tager udgangspunkt i den mad, som jeg tror de fleste kender og laver i forvejen. Derfor finder du heller ikke how-to-videoer om, hvordan du laver mad fra bunden. Derimod lærer jeg dig, hvad du skal gøre, med det du i forvejen kan og ved.

    Jeg vil også tilføje, at man kan ikke kan læse sig til at lave god mad, man gider at spise. Det er nødvendigt, at du øver dig i dit eget køkken for at få gode resultater💚

    Hvad sker der når jeg køber kurset?

    Når du bruger et af linksene på denne side til at købe, kommer du til en betalingsside, hvor du kan indtaste dine betalingsoplysninger. Du kan bruge forskellige kortbetalinger samt mobilepay. Oplysningerne bliver krypteret, så du kan på en sikker måde skrive dine betalingsoplysninger. Du har først købt kurset, når du aktiverer købet nederst på betalingssiden.

    Herefter vil du modtage både faktura og oplysninger om, hvordan du får adgang til kurset på den mail, du har oplyst under betalingsoplysninger.

    KICKSTART DINE KOSTVANER ER IKKE…

    Kickstartkurset er ikke en metode til at blive vegetar eller veganer. Men kurset kan udmærket være en starthjælp til dig, der arbejder i den retning, men det er så et fokus, du selv skal tilføje.

    Der er ikke til dig der har brug for eksperthjælp til vægttab eller til at behandle psykiske diagnoser eller ubalancer i forhold til mad og spisning. Hvis dit fokus er vægttab, så kan kurset hjælpe dig med at komme i gang med at spise sundere, som altid er en del af det at tabe sig. Men der er ikke decideret fokus på det.

    Du skal kunne det mest basale i et køkken, så hvis du er i tvivl om hvordan du steger en flæskesteg, laver frikadeller, koger ris, laver en gærdej, tærtedej eller lignende, så kan der være behov for, at du selv slår det op på nettet eller i dine go to kogebøger. Det er ikke min ambition at lære dig at lave mad fra bunden, men jeg vil inspirere dig med mine metoder og modeller til, hvordan du bruger mere grønt i din madlavning samt hvordan du lettest kan arbejde med at ændre dine kostvaner.

    Det er heller ikke et kursus der lærer dig, hvordan du skal få dine børn til at spise flere grøntsager. Og det er der en god grund til.

    Det er fordi du er det bedste forbillede. Dine børn vil kopiere dig, og det bedste du kan gøre for dem fra de er helt små, det er at du gennem dine indkøb af råvarer og måden du laver mad på, viser dem hvad sund mad er. De fleste tips til at få mere grønt i børnene virker ikke, med mindre du selv gør det.

    Du skal vise dem vejen ved at gå den selv.

     

    ”HVORFOR SKAL JEG KØBE KURSET…

    …internettet er fyldt med gratis opskrifter med grøntsager, så når jeg skal bruge en opskrift, så finder jeg den der.”

     

    DU HAR RET…

    men får du det så også gjort, eller tager den ene dag den anden, så der alligevel ikke kommer mere grønt på den tallerken?

    …men oplever du at aftensmaden som regel ender med en af de samme 5 retter….og du er træt af den samme mad?

    …men du er træt af at købe dyr take-away, fordi du ikke lige kan finde på noget at lave selv?

     

    Hvis du vil lave om på det, så er det ofte kun nogle få greb i hverdagen, der kan hjælpe dig med, at det bliver lettere at spise mere grønt.

    Alt hvad du skal bruge til en Kickstart finder du HER.

    KICKSTART DINE KOSTVANER giver dig skabeloner, opskrifter, modeller og oversigter, så du har en struktur at arbejde efter. Efterhånden som du bliver mere fortrolig med værktøjerne, så kan du begynde at skabe din egen mad, uden at du behøver at være afhængig af at søge inspiration andre steder, når du gerne vil variere, det du plejer.

    Nu kan du selv.

    Hvis du vil.

    Og det kræver i virkeligheden ikke så meget af dig, hvis du ved hvordan.

     

    Prisen for kurset er 996 kr.

    Du skal ikke tage familien med i biografen ret mange gange (inklusiv bland selv slik og popkorn til 2 voksne og 2 børn), før det er tjent hjem.

    Og køber du “billetten” til kurset, så kan du indløse den mange gange, og kickstarte din kost og dit mindset med mere grønt, såfremt du får brug for motivation eller er faldet tilbage i gamle vaner.

    💜

     

    Alt det praktiske… 

     

    Kurset er 100 % digitalt produkt, som indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang med at spise mere grønt.

    Du skal ikke møde op til noget hverken fysisk eller online. Kurset er lavet, så du arbejder med det på egen hånd i dit eget tempo.

    Kurset ligger på en kursusplatform, som du får adgang til med et login. Kurset er dit til evig eje, enten på kursusplatformen eller via download. 

    Udover at kurset kan give dig en kickstart, så er der også materiale og inspiration nok til, at du kan arbejde med det i lang tid og til at gå mere i dybden med de enkelte værktøjer.

    Faktisk er der den særlige fordel ved kurset, at du kan hoppe ind i det fra forskellige vinkler, så du ikke behøver at starte samme sted hver gang.

     

    Ps.:Hvis du har praktiske spørgsmål omkring kurset, eller er du i tvivl om det er noget for dig, er du altid velkommen til at skrive til mig på mail@grontigryden.dk

     

    HVEM HAR LAVET KURSERNE:

    Jeg hedder Mette, og det kursus jeg gerne vil tilbyde dig, står på skuldrene af de mere end 25 års erfaring med at lave mad hjemme i mit eget køkken. Her har jeg nørdet med at finde enkle men effektive metoder til sund mad lavet med sunde og gode basisråvarer.

    Det der inspirerer mig allermest er almindelige, naturlige og friske råvarer, og jeg sætter pris på smagfuld og enkel mad, som mætter både hjerne og mave.

    Fordi råvarerne er vigtige for mig, og jeg har travlt lige som de fleste andre, så er jeg god til at bruge metoder, som gør det muligt at lave sund og ordentlig mad, også når man har travlt i sin hverdag.

    Det jeg gerne vil give videre, er de metoder og råvarer der fungerer allerbedst, dog med fokus på, at det er en del af mit sundhedsbegreb, at vi spiser så varieret som muligt. Det er også det der giver mig den største glæde. Og her har vi virkelig meget forærende i grønsagerne, fordi deres farve, smag, form og egenskaber rummer den største variation af de fødevarer, der findes. Jeg er selv dybt inspireret af det, og der er ikke noget jeg hellere vil end at inspirere dig til at tage en bid af den mangfoldighed.

    Men på en måde så det også kan lade sig gøre i din hverdag.

    I min verden hænger jord, mad og mennesker sammen, og derfor er det ikke lige meget, hvad og hvordan du forbruger. Det er heller ikke lige meget, hvad du spiser, og det er heller ikke lige meget, hvordan du påvirker dine børn, og hvad de spiser.

    Gennem maden og det vi spiser, kan vi virkelig påvirke vores børn og vores verden.

    Sund og smagfuld mad kan gøre os glade.

    Måltider kan skabe fællesskaber.

    Gennem vores madvaner kan vi påvirke dagsordner i verden.

    Der er ikke mange steder i verden, hvor vi har så gode muligheder som os, for at skabe netop det gennem vores adgang til og mulighed for at lave sund mad.

    Det er min ambition at hjælpe så mange som muligt med at opleve glæden og fordelene ved at spise mere grønt. Det er mit ønske, at kurset også kan give DIG den oplevelse. 

     

    FÅ EVIGHEDSADGANG TIL ONLINE KURSET “KICKSTART DINE KOSTVANER”.

    DU FÅR ADGANG MED DET SAMME.

    💜